Hukuk

Hukuki sorunları çözebilecek kabiliyette, aktüelvebe
ak bilgiler hakiki anlamda ehemmiyetbildirme etmektedir. Hukuki danışmanlık hizmetinin amacı da tümsek bunları bir arada sağlamaktır. Amacımız, bu tüzel sorunlara yönelik problemleri mevcut kurallar vekarşılaştırma mercii kararları doğrultusunda değerlendirmekyanında çözüme kavuşturmaktır. Toplumun sıkça karşılaştığı tüzel sorunlara yönelik geliştirdiğimiz çözüm; alakalıtümsekkarşılaştırma kararlarının kanun maddeleri çerçevesinde detaylı analizi vebe
ak anlatımı şeklinde tezahür etmektedir. Bu yaptığımız say ise tamamen ücretsiz bir tüzeldanışmanlık hizmetidir.

Hukuki Danışmanlık Faaliyetlerimiz
İş Hukuku
İş hukuku, işçi hakları, say koşulları, işçi ücretleri, işçi sendikaları ve işveren-işçi ilişkileri ile müteallik konuları inceleyen hukuk dalıdır.

İşverenlerin işçiler ile yaptıkları, ferdîveya 6356 mahdutkanun çerçevesinde ki toplanmışemek hukuku sözleşmelerinin incelenmesi gibi konular özelliklegeçmekamacıyla işçilerin özlük haklarına yöneliktüzel konularda da brifing sağlamaktayız. İş sağlığı ve güvenliği açısından işçilerin hakları, emek yerinin çalışmaya ergonomik olup olmaması, emek hukuku bakımından ekonomik bir konum tutmaktadır. Bu janrmevcutveya ortaya çıkması kuvvetle olasılı durumların iyileştirilmesine yönelik hassasiyetle çalışmalarda bulunmaktayız.

İcra ve İflas Hukuku
Kişilerin veya kurumların, alacaklarının tahsiline yönelik gerçekleştirdiği cebri icra ile ihtiyati haciz, fiili veya kaydi haciz, icra vebatkınlık kanunu kapsamında itiraz ve şikayetler gibi henüzbir hayliprosedür bulunmaktadır. İcra dairesi çeşidinden gerçekleştirilen işlemler ve icra mahkemesine ya da genel mahkemelere intikal eden işlemlerin detaylı incelemesi, müteallikkanun çerçevesinde yorumlanması gibi konuları ücretsiz tüzeldanışmanlık çerçevesinde ele almaktayız. En çokyeğleme edilen ve kullanılan kovuşturma olan genel haciz yolu ile takip, madun başlıkları olan ilamlı icra takibi ve ilamsız icra takibi hakkında geniş, bilgilendirici yazıları da bu antet altında bulabileceksiniz. Güncel tüzel sorunlara tarafımızca öncelik tanındığını bir seferhenüz bu şekilde belirtmek isteriz.

Ceza Hukuku ve Hukuki Danışmanlık
Ceza Muhakemesi Hukuku kapsamında gerçekleştirilen ceza yargılaması, tarafların iddiasının dinlendiği, bununla birlikte taraflarca yapılması savunmaların yapıldığı veson olarak kararın verildiği bir muhakeme sürecidir. Bu muhakeme sürecinde amaçlanan ise maddi gerçekliğe ulaşılması, gerçek ihlallerinin önüne geçilmesidir. Sürecin başlaması ise cürüm şüphesine dayanmaktadır. Bizlerin ceza muhakemesi hukuku açısından amaçladığı hususta, gerçek ihlallerinin önüne geçilmesinde bilinçlendirici ödev üstlenmekten mavera değildir. Bu gaye doğrultusunda gerçekve yükümlülükleri müteallikkanunve Yargıtay kararları çerçevesinde ele alacak, akıcıveaçık bir dille aktaracağız.

Aile ve Boşanma Hukuku
Aile hukuku, kentlileşmişkanunvemüteallik mevzuatlarca düzenlenmiştir. Bu bağlamda karı hukuk bizlere; evlilik öncesi, evlilik birliğinin kurulması, anlaşmalı boşanma, çekişmeli boşanma ve sonrasında emtia rejimleri dahil çokrahat bir yelpaze sunmaktadır. Aile kurumunun kurulmasından nihayet bulmasına düzen her alanda karşımıza çıkan karı hukuku, henüzbir haylitüzel problemin deçözüm merciisi durumundadır. Bunlara model verecek olursak; nafaka, nesebin reddi, soybağının kurulması, velayet – vesayet gibi konulardır. Aile hukuku, bu tüzel sorunları detaylı bir şekilde müteallikkanun çerçevesinde ele almaktadır. Size sunduğumuz tüzeldanışmanlık hizmeti çerçevesinde de bizler, mütealliktüzel sorunlara uygulanacak kuralları belirleyecek ve bir boşanma avukatı misali, bunları genişlikbe
ak şekilde sizlere aktaracağız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Rus Kızlarla Görüntülü Sohbet

Arkadaş Sohbet Odaları

Bahis Borsası